Bonden leverer - småskalaprodusert

Kjøp produkter her

Honning fra Kjartan på Solhøi bigård 

Kom innom og prøv honningen fra Kjartans Honning i Trøgstad! På Solhøi har det blitt laget honning siden 1938. Kjartan, barnebarnet til birøkteren som startet i 1938, vokste opp med birøkting og har tatt over bedriften. Kjartan har produsert skogshonning, lynghonning og bringebærhonning i flere år. Nå i år får du også kjøpt jomfruhonning, med honning rett fra bikuba! Les mer om honningen på kjartanshonning.no 


I 2017 gikk det 6.600 glass ut av dørene i Bolleland, "Landet som flyter av spekemat og honning".

Lagringsost fra Beito Ysteri 

Trond fra Beito Ysteri sier dette om ostene han leverer til oss i Bolleland. "Lagringsoster av pasteurisert ku- og geitemelk fra lokale gårder ystet for hånd. 6 sorter basert på kumelk: Stølsost (naturell), Brennesleost, Bukkehørnkløver, Nøkkelost, Beito Spesial (ramsløk) og Fjellvill (kvann, timian og rosmarin). Basert på geitemelk: Kvit geitost (100 % geit). Lagringstid 2- 3 måneder før salg. Til salgs på utvalgte steder bl.a. Shell Espa som er blitt et av de største utsalgsstedene for osten vår på kort tid!" 

Bakken Øvre Gårdsmat 

Vi har gjennom flere år hatt et godt samarbeid med Bakken Øvre Gårdsmat i Løten. Det største produktet så langt er nok pultosten, med 1200 solgte bokser i 2017! Ellers har vi solgt julesylte, medisterkaker, medisterpølser, indrefilet og bacon av svin fra Hotell Grisegod. Skikkelig glad gris blir skikkelig god mat, og det kan vi takke hotelleier og Bakken Øvres Ole Martin Kildahl for! Produkter fra Bakken Øvre er kvalitetsprodukter fra dyr som har det godt! 

Ramslaukprodukter fra Norddal 

Unni og Kåre Hjelle leverer nydelige ramsløkprodukter fra Norddal på Sunnmøre. De sier dette om produktene sine. "Ramslaukpure frå Ramslaukprodukt, er laga av fersk, nyplukka ramslauk, når den er på det mest smakfulle tidleg om våren. Du kan nytta pureen rett frå glaset, eller blande den i smør, rømme og i majones. Ramslaukpureen passar godt til kjøtt, fisk og sjømat, på pizza, i salat og pastarettar, potetmos, potetsalat, til ost, egg, i sauser og dressingar. Eller som eit løft til pålegget på brødskiva. Ramslaukoljen frå Ramslaukprodukt, er laga av uttrekk frå ramslaukblada. Den er mild, og eignar seg godt på salat, i dressingar, som smaktilsetning til ulike rettar, som t.d pastarettar, og til å lage majones av." 

Veibeskrivelse:

Oslo-Espa Servicesenter: via Trondheimsvegen, 1 t 2 min uten trafikk (94,3 km) 

Trysil-Espa Servicesenter: via Rv25, 1 t 30 min uten trafikk (121 km)

Klikk her for å finne veibeskrivelse fra der du befinner deg eller klikk på kartet.