Espa - Raskere ladning til deg og bilen din.


Annonse av Øyvind H. Dagfinrud

Nye 120kW ladere satt opp på Espa. "Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves" heter det, og på Espa prøver vi å korte ned ventetiden så godt vi kan. Nå har Fortum kommet med helt nye ladestasjoner til Norge, og de første av dem settes opp på Espa. Du skal ikke trenge å vente lenge for å få ladet opp bilen din, men vi serverer deg gjerne noe godt å spise den lille tiden det tar.

Noe godt mens du venter. Når bilen skal lades, har Bolleland på Espa masse av godt å velge imellom. En nyhet som virkelig har blitt godt mottatt i vår og sommer, er spesialburgerne med "EspaBurger" i spissen. Spesialburgerne er et smakfult måltid, uansett om du ønsker kjøtt, fisk, kylling eller vegetar.

Fortsatt wiener for ti kroner. For flere år siden var "Bolleland" mer kjent som "Pølseland". Da var det pølser som var det store på Shell-stasjonen på Espa. Vi begynte med wiener i lompe for 10 kroner, og senere fulgte andre bensinstasjonkjeder etter. De andre har falt av lasset, men på Espa fortsetter vi. Mye takket være Åkeberg Skoglunn Pølsemakeri, som vi i åresvis har hatt et godt samarbeid med. Og det skorter aldri på kvaliteten, for wienerne vant pølsetest i Dagbladet suverent på både kjøttinnhold og smak.

Verdenskjent dessert. Da et nydelig måltid er inntatt, frister vi gjerne nystekte Espa Boller til dessert. Bollene på Espa har vært kjent utenfor landegrensene i mange år, men etter at vår medarbeider Christer Haugsveen ble verdens beste Shell-ansatt på Shell Awards i New York i 2017, kan vi helt sikkert si at dem er verdenskjente. Det som startet med en hybelkomfyrstekte rosin eller hveteboller, har utviklet seg voldsomt, og sommeren i 2020 kommer til å slå alle rekorder. Med 9 ulike typer på plakaten, tror vi at du kommer til å finne minst én du liker. Velkommen til Espa!

I nettbutikken vår finner du et utvalg av de populære Espa Boller artiklene våre. Deriblant noen av sommerens største it-produkter, hettegenseren, capsen, solbrillene og undertøyet. Velkommen.

Nettbutikk