Vi selger verdens beste boller!

Shell åpnet sin første stasjon her i 1972

Kontakt oss

I alt finnes det 42 ansatte inkludert sommervikarer i butikkjobb. 

 

Nåværende eiere, Rune Gulbrandsen, Roger Danielsberg og Morten Støen, har vært her siden 1994. De har utdanning i varehandel og bransjeerfaring fra 1984. På 90-tallet var Shell Espa best kjent for sine knallgode pølser. Stasjonen ble faktisk kalt "Pølseland" på folkemunne. Siden 2000 ble det satset på ferske boller, og siden har dette nydelige bakverket vært gullet i bedriften. Vi selger fortsatt ca 150 000 knallgode pølser i året, men med bollene er vi Norges største bakeriutsalg!

Bollestatistikk 

Espa Servicesenter er Norges største kiosk og bensinstasjon og stolt eier av Norges mest spiste bilsnack; Espa Boller! Vi selger i overkant av 1,7 millioner boller i året og jobber oss stadig oppover. Rekorden på 1,778,973 ble satt i 2017! Målet for solgte boller i 2020 er 1,8 millioner. Etter å starte i år 2000 med noen små hybelkomfyrer, og stekte 6 boller om gangen, har vi nå 4 store pizzaovner og kan steke 1500 boller i timen!

Espa Boller er trendy

Det er ikke bare bolleposene på Espa som er trykket med den fine Espa Boller-logoen. Espa Boller har blitt større enn som så. Etterspørselen på arbeidstrøyene våre var så stor, at vi nesten måtte selge klærne vi stod og gikk i. Vi startet med å henge opp en trøye i butikken til utstilling og solgte disse til 99 kroner stykket, men markedet lot seg ikke mette. Nå har vi egen klesavdeling med mange forskjellige produkter. Her kan du få t-skjorter, boksere, sokker, stringtruser, drikkeflasker, toppluer, solbriller og masse mer! Alt i gult og rødt, med vår kjente og kjære Espa Boller-logo på. Vi har nå en omsetning på ca 1 million i året på våre merkevarer! Vi har også et godt utvalg i nettbutikken vår.